Оптималното решение за линеен дренаж!

Фирма „АЙК БГ“ ООД поддържа разнообразие от модели на качествени отводнителни канали и решетки, както и изработва индивидуални поръчки с размери по желание на клиента.

Материалът, от който са изработени и структурата на решетките допринасят за максимална устойчивост и здравина при дългогодишна експлоатация. Проектирани са да покрият широк клас на натоварване, което ги прави най-подходящият избор за всеки обект.

Изберете от голямо разнообразие на улеи с решетки, слотови или монолитни системи за всяко приложение!

 

Профили

Правилната настройка и инсталация на отводнителната система е сред най-важните етапи от изпълнението на проекта. Доброто отводняване предпазва покрива на къщата или сградата от разрушаване и скъпоструващи ремонти.

За съжаление хората често подценяват необходимостта от грижа за покрива и си дават сметка тогава, когато започне дъждовния сезон и се виждат последствията от натрупаната влага.

Фирма „АЙК БГ“ ООД предлага универсални приложения на различни модели покривни обшивки, изработени от ламарина с ПВЦ покритие и поцинкована ламарина с най-високо качество. Произвеждаме и профили с индивидуални размери по желание на клиента.

Поддържани цветове в наличност:

  • Кафяв (Ral 8017)
  • Сребрист (Ral 9006)
  • Мръсно бяло (Ral 9002)
  • Тъмно сив (Ral 7016)
  • Оксидно червено (Ral 3009)

За всички останали цветове направете предварителна заявка на посочените телефони.

Разгледайте каталога с актуални продукти и се свържете с нас за повече информация!